Słabe opady śniegu

-1°C

Piecki

Słabe opady śniegu

Wilgotność: 90%

Wiatr: 33.80 km/h

  • 16 Gru 2018

    Śnieg -1°C -2°C

  • 17 Gru 2018

    Przewaga chmur -2°C -5°C

Czy podoba Ci się nowa strona?

Tak - 66.7%
Nie - 27.8%
Nie mam zdania - 5.6%

Głosów ogółem: 18
Głosowanie w tej sondzie zakończyło się w: wrzesień 30, 2014
214956
TodayToday360
YesterdayYesterday749
This_WeekThis_Week4316
This_MonthThis_Month9980
All_DaysAll_Days214956

W dniu 13.10.2017 roku zgodnie z harmonogramem realizowanego przez Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej zadania publicznego „Dziedzictwo kulturowe w mazurskich smakach” odbyło się szkolenie w Pieckach na temat nowych zasad obowiązujących przy sprzedaży bezpośredniej produktów pochodzenia zwierzęcego jak również produktów zwierzęcych przetworzonych w gospodarstwach. Szkolenie przeprowadziła przedstawicielka Powiatowego Inspektoratu Weterynarii Pani Maria Wyszkowska.
W szkoleniu uczestniczyło 20 osób.
Zadanie publiczne „Dziedzictwo kulturowe w mazurskich smakach” dofinansowane jest z budżetu gminy Piecki zgodnie z umową o dofinansowanie nr FU.526.6.2017 zawartą pomiędzy Gminą Piecki a Stowarzyszeniem na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej.

Informacje przygotowała: Dorota Pęczek

DSC01204

Fot. Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej

 

VIDEO RELACJE