Pochmurno

-1°C

Piecki

Pochmurno

Wilgotność: 91%

Wiatr: 6.44 km/h

  • 22 Lis 2017

    Pochmurno 1°C -1°C

  • 23 Lis 2017

    Pochmurno 6°C 1°C

Czy podoba Ci się nowa strona?

Tak - 66.7%
Nie - 27.8%
Nie mam zdania - 5.6%

Głosów ogółem: 18
Głosowanie w tej sondzie zakończyło się w: wrzesień 30, 2014

W dniu 13.10.2017 roku zgodnie z harmonogramem realizowanego przez Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej zadania publicznego „Dziedzictwo kulturowe w mazurskich smakach” odbyło się szkolenie w Pieckach na temat nowych zasad obowiązujących przy sprzedaży bezpośredniej produktów pochodzenia zwierzęcego jak również produktów zwierzęcych przetworzonych w gospodarstwach. Szkolenie przeprowadziła przedstawicielka Powiatowego Inspektoratu Weterynarii Pani Maria Wyszkowska.
W szkoleniu uczestniczyło 20 osób.
Zadanie publiczne „Dziedzictwo kulturowe w mazurskich smakach” dofinansowane jest z budżetu gminy Piecki zgodnie z umową o dofinansowanie nr FU.526.6.2017 zawartą pomiędzy Gminą Piecki a Stowarzyszeniem na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej.

Informacje przygotowała: Dorota Pęczek

DSC01204

Fot. Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej

 

VIDEO RELACJE