Słonecznie

-5°C

Piecki

Słonecznie

Wilgotność: 53%

Wiatr: 11.27 km/h

  • 23 Lut 2018

    Zachmurzenie małe -5°C -11°C

  • 24 Lut 2018

    Słabe opady śniegu -7°C -10°C

Czy podoba Ci się nowa strona?

Tak - 66.7%
Nie - 27.8%
Nie mam zdania - 5.6%

Głosów ogółem: 18
Głosowanie w tej sondzie zakończyło się w: wrzesień 30, 2014
15077
TodayToday426
YesterdayYesterday596
This_WeekThis_Week3347
This_MonthThis_Month11026
All_DaysAll_Days15077

W dniu 13.10.2017 roku zgodnie z harmonogramem realizowanego przez Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej zadania publicznego „Dziedzictwo kulturowe w mazurskich smakach” odbyło się szkolenie w Pieckach na temat nowych zasad obowiązujących przy sprzedaży bezpośredniej produktów pochodzenia zwierzęcego jak również produktów zwierzęcych przetworzonych w gospodarstwach. Szkolenie przeprowadziła przedstawicielka Powiatowego Inspektoratu Weterynarii Pani Maria Wyszkowska.
W szkoleniu uczestniczyło 20 osób.
Zadanie publiczne „Dziedzictwo kulturowe w mazurskich smakach” dofinansowane jest z budżetu gminy Piecki zgodnie z umową o dofinansowanie nr FU.526.6.2017 zawartą pomiędzy Gminą Piecki a Stowarzyszeniem na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej.

Informacje przygotowała: Dorota Pęczek

DSC01204

Fot. Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Turystyki Wiejskiej

 

VIDEO RELACJE